September 25, 2022


Ništa nije bolje od rješavanja divizijskog rivalstva pod jakim svjetlima udarnog termina.

Suparništvo između Steelersa i Brownsa uglavnom je išlo u korist Pittsburgha: Steelersi vode u nizu od 79-61-1 svih vremena, uključujući i utakmice nakon sezone. Ali Brown je posljednjih godina učinio stvari zanimljivima. Dok je Pittsburgh pomeo niz 2021., momčadi su se razišle 2020. i Brownsi su pobijedili u igri wild card između momčadi te sezone.

Ova će verzija izgledati malo drugačije nego inače. Obje momčadi imaju veznog igrača. Steelers za nju Okrenite se Mitchu Trubeskyju s Izbor Kennyja Becketta u prvom krugu 2022 Čeka svoju priliku da počne nakon što Ben Roethlisberger ode u mirovinu. Brown će poslati Jacobyja Brissetta, koji će biti igrač tima do povratka Deshauna Watsona nakon 11 utakmica u 13. tjednu.

Obje momčadi postigle su različite rezultate ove sezone. Obojica su pobijedili u prvom tjednu, pri čemu su Steelersi pobijedili Bengalse u produžecima, a Brownsi Pantherse u posljednjim sekundama. Oba su pala u 2. tjednu, od Patriotsa i Gatesa.

više: Zašto zamijeniti smeđu za Amari Cooper?

Pobjednik će napredovati do 2-1 i osigurati barem dio momčadi AFC North nakon trećeg tjedna.

Sportske vijesti pratit će rezultate uživo i najzanimljivije dijelove utakmice “Nogomet četvrtkom navečer” između Steelersa i Brownsa. Pratite novosti tijekom sjevernoazijskog okršaja u Clevelandu.

Steelers Points protiv Brownsa

x 1 Q 2 P 3 P 4 F
Steelers 0 14
Smeđa 7 6

Ažuriranja uživo između Steelersa i Brownsa, vrhunci ‘Footballa četvrtkom navečer’

(sva vremena istok)

Druga četvrtina

21:22: Brownsi idu Chubbu za dobitak od tri do 50 dok nastavljaju brzo napredovati na terenu.

21:21: Veza Brissett-Njoku radi dobro. Nakon kratkog dodavanja iz sredine za šest, njih dvojica ponovno zovu prvo za pobjedu od 19, a zatim opet za 10 za prelazak u Cleveland 47.

21:20: Cleveland ima još jedno dugo polje ispred jer je Jerome Ford odlučio izvesti početni udarac iz end zone i zaustavio se na Clevelandu 12.

21:16 Steelersi postižu pogodak: Trubisky se baca u desnu stranu i dolazi do krajnje zone prije nego što mu je koljeno gotovo. Boswell kopa PAT i Pittsburgh vodi na dan s 3:50 do kraja poluvremena. Steelersi vode 14-13.

21:15: Harris je zamalo pogodio gol-crtu, ali ga je obrana Clevelanda zaustavila na maloj udaljenosti.

21:14: Steelersi brzo kreću nizbrdo. Chase Claypool briše mlazom 11 jardi niz polje do Clevelanda 15, au sljedećoj igri smanjuje Harrisa na pet. Pittsburgh ima 1 i gol od 5.

21:13: Harris je brzo progutan sa 26 godina zbog jednog kratkog profita.

21:12: Harris drži loptu za pobjedu četiri, ali u sljedećoj rundi, Warren pogađa loptu nakon što je skupio 17 poena. Srećom po Steelerse, Johnson je na desnoj strani i nabacuje loptu i vraća je u Pittsburgh.

21:11: Trubisky, još jednom, prenosi izvan terena i pronalazi Johnsona uz desnu bočnu liniju za 16 pobjedu Clevelanda 44.

21:10: Pittsburgh počinje voziti s prvim brzim spustom dok Trubisky polijeće i pronalazi Johnsona da osvoji osam s desne strane prije nego što se Harris probije niz sredinu i osvoji tri. Pittsburgh do 36.

21:09: Steelersi će početi s 25 na touchdownu.

21:05 Brown snimka: Brissett dobiva svoje drugo dodavanje za touchdown dana dok Njoku skače u završnu zonu. Međutim, Kid York je izgubio svoj drugi bod u nekoliko tjedana, jer izbija u okomitom položaju. Brown vodi 13-7.

21:04: Brown će imati prvi i gol nakon kratkog dodavanja Ngokuu za šest i Huntovog prodora za šest s desne strane. Bal u Pittsburghu 7.

21:04: Chapp, nekako, uhvati pregaču nakon što je digao igru ​​u zrak, ali je čudesno presječen kroz obranu da uhvati pregaču.

21:03: Brissett je ponovno pucao na terenu, ovaj put pogodivši Coopera na gostovanju za pobjedu 18 prema Pittsburghu 20.

21:02: Back to back prvi touchdown, ovaj put s nekoliko trikova. Brissett dodaje loptu Huntu u brzom dodavanju, koje se zatim vraća Brissettu i pogađa Hunta za 11.

21:01: Ovaj put, Brissett se obraća Peoples-Jonesu kako bi zaradio 10 i prvi touchdown.

21:00: Hunt može osvojiti samo jard nakon skoka ulijevo, a Brissett promašuje Donovana Peoples-Jonesa u sljedećoj igri. Cleveland se suočava s trećim i devetim od 41 s 12:57 do kraja poluvremena.

20:58: Brownsi nastavljaju voditi na terenu unatoč kaznenom udarcu jer Njoku pronalazi prostor na desnoj strani terena i ubacuje dodavanje s 13 jardi. Steelersi bi trebali zatražiti timeout nakon neke zbrke u obrani.

20:56: Brissett se ravno vraća na Coopera, udarajući ga na uvojak kako bi zaradio šesticu. Spojili su se u dubokom udarcu u sljedećoj igri, ali to je povučeno nakon što je Cooper izbio izvan okvira i vratio se da odigra. Nezakonito dodirivanje poziva čini ga drugim i četvrtim u Clevelandu 27.

20:55: Brown može izvesti početni udarac samo do 21.

20:52 Steelers rekord utakmice: Cleveland izjednačena utakmica. Harris odskače za touchdown od pet sekundi u drugoj četvrtini. Steelersi su izjednačili na 7.

Prva četvrtina

20:49: Uzastopna dodavanja Warrena za šest i sedam jardi šalju Pittsburgh s golom Clevelanda 5 na početku druge četvrtine.

20:48: Nakon što je Warren sprintao za sedam, Pickens je jednom rukom napravio nevjerojatan udarac niz desnu bočnu liniju i osvojio 36 na Clevelandu 18.

20:47: Nakon kratkog dodavanja s tri jarda Jaylenu Warrenu, Trubisky se prevrće i pogađa Johnsona, koji ga uzima za dobitak od 11.

20:46: Steelersi će početi napadati 25.

20:42 Brown snimka: Cleveland puca prvi kada Brissett pronalazi Coopera u sredini koji pada i dovodi Cleveland u vodstvo 2:54 s lijeve strane. Brown vodi 7-0.

20:41: Chapp puca s desne strane i probija se kroz obranu 36 jardi, a zatim slijedi s jednom pobjedom. Browns u Pittsburgh 12.

20:39: Brissett ima dovoljno vremena i pronalazi Davida Njokua, koji je skoro stigao do startne točke, ali je stao. Brown ide na to četvrti i prvi dan i ušulja se s Brissett za dobitak od tri.

20:39: Chubb može uhvatiti samo jard, a Brissett ga slijedi sa svojim nepotpunim udarcem s lijeve strane.

20:35: Pogodak od 49 jardi koji je Chris Boswell pokušao ubaciti širokim krošeom točno na kraju, promašivši nogu. Cleveland će preuzeti odgovornost s 32 godine.

20:33: Trubisky pogađa Pickensa na širokom ekranu, ali igra je pokvarena zbog dva poraza od Martina Emersona. Trubisky baca loptu Harrisu za kratku pobjedu od četiri za pogodak 4 i 4.

20:32: Ne treba dugo da Pittsburgh uleti u područje Clevelanda. Harris prima uzastopne isporuke za dobitke od 10 i 4.

20:31: Čini se da je Bojorquezov udarac nagnut prema gore. Kao rezultat toga, Steelersi će početi s 48 Brownsa.

20:29: Alex Highsmith je pozvan da probije neutralnu poziciju kako bi Clevelandov napad pomaknuo na treće i posljednje mjesto, ali Brissett je otpušten zbog gubitka devet od ruke Larryja Ogunjobija u sljedećoj igri koja je uvela udarac.

20:28: Kao iu prvoj vožnji, Brownsi su krenuli s Chubbom, koji ga je dva jarda nosio u lijevu stranu. U sljedećoj igri Brissett ulazi u igru ​​s Karimom Huntom i pogađa ga za dobitak od dva jarda.

20:24: Trubisky se nije mogao spojiti s Johnsonom na duboki udarac niz desnu zaobilaznicu, ali ga je slomio Denzel Ward, iznudivši udarac u četvrtoj i petoj poziciji. Presley Harvin izbacuje loptu u Cleveland 23, gdje je hvata Chester Rogers.

20:23: Mitch Trubisky počinje voziti Steelerse izbacivši ga iz džepa i spojivši dodavanje s Diontaeom Johnsonom na 13 jardi s desne strane. Nagy Harris ga prati s dva držanja u sredini da bi uveo treće i peto.

20:19: Dva manjka i nula dobitka od Amarija Coopera natjerali bi Browna da baca s vlastitih 39. Cory Bogorquez jaše u završnoj zoni kako bi dodirnuo loptu.

20:18: Nakon kratkog opterećenja na početku, Nick Chubb je jurnuo ravno u sredinu za dobitak od 13 jardi i probio bi i više da se nije spotaknuo kod Clevelanda 39.

20:17: Napad Clevelanda započet će u 25 nakon dodirivanja lopte za početak utakmice.

20:10: Brown je izašao na teren protiv Steelersa uoči ovog ključnog rivalstva na početku sezone.

Kada je večeras utakmica NFL-a?

  • Datum: Četvrtak, 22. rujna
  • vrijeme: 20:15 ET

Steelersi i Brownsi počet će u 20:15 EST sa stadiona First Energy u Clevelandu.

više: Zašto je veza Mitch Trubisky-George Pickens još uvijek u tijeku

Gdje gledati Steelers protiv Brownsa

  • Prijenos uživo: Amazon Prime

Utakmica između Steelersa i Brownsa odigrat će se ekskluzivno na Amazon Prime. Prošlog četvrtka, Chargers and Chiefs odigrali su uvodnu emisiju “Friday Night Football” na Amazon Prime.

Michaels će sazvati play-by-game, a analitičar ESPN College nogometa Kirk Herbstreet će dati analizu. Kylie Hartung bit će rubna reporterka.

više: Koliko je ljudi gledalo “Thursday Night Football” na Amazonu?

Zašto se Friday Night Football pojavljuje na Amazon Prime?

Ovo je prva godina da će se “Friday Night Football” prikazivati ​​na Amazonu nakon godina seljenja s jedne mreže na drugu.

Prije sezone 2017. Amazon je stekao neekskluzivna prava prijenosa nekoliko utakmica “Friday Night Footballa” tijekom sezone. U ožujku 2021. službeno je stekao prava da bude ekskluzivni dom serije u udarnom terminu za 1 milijardu dolara godišnje.

više: Kako je Amazon osvojio prava na TNF

Ugovor je prvotno trebao započeti 2023., ali je Fox raskinuo ugovor s NFL-om prije godinu dana, otvarajući put Amazonu za ekskluzivni prijenos igara počevši od 2022. Streaming div bit će ekskluzivni dom do 2033.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.